menu
Ambalaža

Folije i vrećice

Transportna ambalaža potrebna je gotovo svakoj tvrtki prilikom prijevoza robe. U našem bogatom asortimanu folija i vreća nalaze se pretežito artikli od PE materijala.

Za pakiranje pojedinačnih i skupnih paketa najčešći odabir su termoskupljajuće folije te folije i vreće za pakiranje peleta. Prilikom strojnog pakiranja specijalnog tereta za zaštitu paleta i tereta na njima koriste se PE vreće, haube i listovi, dok je stretch hood folija odabir za strojno pakiranje specijalnog tereta.

U asortimanu transportnih pakiranja dostupni su i stretch folija, građevinske, zaštitne folije, vreće i profili. Većina proizvoda dostupna je i s tiskom.

Kako biste pravilno zaštitili i osigurali stabilnost robe tijekom transporta, uz našu pomoć i savjetovanje odaberite sigurno i ekonomično rješenje.

Pošaljite upit

Vrste transportne ambalaže

S tiskom
Folije i vreće za pakiranje peleta
Stretch hood folija

Pitanja i odgovori

Nisam siguran/sigurna koja mi ambalaža točno treba. Možete li mi pomoći s konkretnim zahtjevom?

Da, naše stručno osoblje rado će vas savjetovati i ponuditi optimalno rješenje za vaše potrebe. Nudimo vam kompletnu tehničku podršku tijekom cijelog procesa.

Želim kupiti veću količinu proizvoda, ali ne mogu sve preuzeti odjednom. Imate li opciju skladištenja?

U mogućnosti smo skladištiti vašu robu u našim prostorima. Isporučujemo ju po vašoj želji, u vrlo kratkim rokovima.

Možete li osigurati uzorke?

Da, za vas smo pripremili gratis uzorke ljepila i ambalaže koje možete testirati i vidjeti odgovaraju li vašim potrebama.

Mala smo tvrtka i potrebna nam je ambalaža, ali u malim količinama. Možemo li naručiti kod vas?

Naravno! Ne radimo razliku između malih i velikih klijenata. Svima je osigurana tehnička podrška i savjetovanje pri pronalasku pravog rješenja za vaše individualne potrebe.

Mail icon Pošaljite upit

Ispunite obrazac i rado ćemo odgovoriti na vaš upit. Obavezna polja označena su zvjezdicom.