menu
Ambalaža

Kartonska pakiranja

Za zaštitu proizvoda prilikom skladištenja i transporta koristi se ambalaža od kartona. Uz klasične kartonske kutije koje služe za transportno pakiranje robe i pohranu raznih proizvoda, u našoj ponudi nalaze se kartonske ploče i kutnici te papir na roli.

Kartonske ploče postavljaju se kao podložak ispod palete, dok je uloga kartonskih kutnika dodatno učvršćivanje i stabilnost palete te zaštita rubova. Papir na roli ili valovita ljepenka štiti robu od udaraca i oštećenja tijekom prijevoza robe.

Kartonska ambalaža dostupna je u različitim dimenzijama, kako bismo uvijek ponudili optimalno i ekonomično rješenje za potrebe naših klijenata.

Pošaljite upit

Pakiranja za zaštitu proizvoda

Kartonske kutije i ploče
Papir na roli

Pitanja i odgovori

Nisam siguran/sigurna koja mi ambalaža točno treba. Možete li mi pomoći s konkretnim zahtjevom?

Da, naše stručno osoblje rado će vas savjetovati i ponuditi optimalno rješenje za vaše potrebe. Nudimo vam kompletnu tehničku podršku tijekom cijelog procesa.

Želim kupiti veću količinu proizvoda, ali ne mogu sve preuzeti odjednom. Imate li opciju skladištenja?

U mogućnosti smo skladištiti vašu robu u našim prostorima. Isporučujemo ju po vašoj želji, u vrlo kratkim rokovima.

Možete li osigurati uzorke?

Da, za vas smo pripremili gratis uzorke ljepila i ambalaže koje možete testirati i vidjeti odgovaraju li vašim potrebama.

Mala smo tvrtka i potrebna nam je ambalaža, ali u malim količinama. Možemo li naručiti kod vas?

Naravno! Ne radimo razliku između malih i velikih klijenata. Svima je osigurana tehnička podrška i savjetovanje pri pronalasku pravog rješenja za vaše individualne potrebe.

Mail icon Pošaljite upit

Ispunite obrazac i rado ćemo odgovoriti na vaš upit. Obavezna polja označena su zvjezdicom.