menu
Ambalaža

Vrećice

Prehrambena industrija, supermarketi, pekare i restorani za pakiranje svojih proizvoda koriste vrećice koje osiguravaju dodatnu zaštitu, garantiraju svježinu, ali i atraktivan izgled proizvoda. Sve vrećice iz naše ponude dostupne su uz mogućnost tiska.

Vrećice za vakuumiranje i termoskupljajuće vrećice imaju široku primjenu, primjerice za pakiranje suhomesnatih proizvoda. Duplex vrećice koriste se pri pakiranju tjestenine i smrznute ribe, a proizvođačima su interesantne samostojeće vrećice, tzv. stand-up pouch.

U našem asortimanu nalaze se i vrećice od PE materijala (za lodne, trgovine, na roli za voće i povrće), perforirane vrećice za kruh te papirnate vrećice za pekarske proizvode.

Pošaljite upit

Izbor vrećica za prehrambenu industriju

Svježe meso
Smrznuti program
Papirne

Pitanja i odgovori

Nisam siguran/sigurna koja mi ambalaža točno treba. Možete li mi pomoći s konkretnim zahtjevom?

Da, naše stručno osoblje rado će vas savjetovati i ponuditi optimalno rješenje za vaše potrebe. Nudimo vam kompletnu tehničku podršku tijekom cijelog procesa.

Želim kupiti veću količinu proizvoda, ali ne mogu sve preuzeti odjednom. Imate li opciju skladištenja?

U mogućnosti smo skladištiti vašu robu u našim prostorima. Isporučujemo ju po vašoj želji, u vrlo kratkim rokovima.

Možete li osigurati uzorke?

Da, za vas smo pripremili gratis uzorke ljepila i ambalaže koje možete testirati i vidjeti odgovaraju li vašim potrebama.

Mala smo tvrtka i potrebna nam je ambalaža, ali u malim količinama. Možemo li naručiti kod vas?

Naravno! Ne radimo razliku između malih i velikih klijenata. Svima je osigurana tehnička podrška i savjetovanje pri pronalasku pravog rješenja za vaše individualne potrebe.

Mail icon Pošaljite upit

Ispunite obrazac i rado ćemo odgovoriti na vaš upit. Obavezna polja označena su zvjezdicom.