menu
Ambalaža

Posudice

Posudice se u prehrambenoj industriji i ugostiteljstvu koriste za očuvanje proizvoda od vanjskih faktora. Uz praktičnu, čvrstu i sigurnu ambalažu i pakiranje, produljuje se vijek trajanja i osigurava dulja svježina. U našoj ponudi nalaze se posudice od različitih materijala za sve vrste pakiranja.

Posudice za MAP pakiranje pogodne su za pakiranje mesa, ribe ili sira. Kao i posudice za SKIN pakiranje, dostupne su u različitim materijalima poput PP, PP/PE, PET, PET/PE, kartona...

Za pekarsku industriju čest odabir su papirne posudice pogodne za zamrzavanje i pečenje u pećnici, koje su dostupne i s tiskom. U našoj ponudi nalaze se i posudice za gotova jela i dostavu hrane od raznih materijala, papirne posudice za sladoled, posudice za torte i kolače te aluminijske posudice i ovali.

Pošaljite upit

Vrste posudica za prehrambenu industriju

Posudice za MAP pakiranje
Posudice za SKIN pakiranje
Posudice za pečenje
Posudice za topla jela

Pitanja i odgovori

Nisam siguran/sigurna koja mi ambalaža točno treba. Možete li mi pomoći s konkretnim zahtjevom?

Da, naše stručno osoblje rado će vas savjetovati i ponuditi optimalno rješenje za vaše potrebe. Nudimo vam kompletnu tehničku podršku tijekom cijelog procesa.

Želim kupiti veću količinu proizvoda, ali ne mogu sve preuzeti odjednom. Imate li opciju skladištenja?

U mogućnosti smo skladištiti vašu robu u našim prostorima. Isporučujemo ju po vašoj želji, u vrlo kratkim rokovima.

Možete li osigurati uzorke?

Da, za vas smo pripremili gratis uzorke ljepila i ambalaže koje možete testirati i vidjeti odgovaraju li vašim potrebama.

Mala smo tvrtka i potrebna nam je ambalaža, ali u malim količinama. Možemo li naručiti kod vas?

Naravno! Ne radimo razliku između malih i velikih klijenata. Svima je osigurana tehnička podrška i savjetovanje pri pronalasku pravog rješenja za vaše individualne potrebe.

Mail icon Pošaljite upit

Ispunite obrazac i rado ćemo odgovoriti na vaš upit. Obavezna polja označena su zvjezdicom.